ConferenceCall
Start nu een Conference Call
Ontvang uw pincode:

Tips voor effectief telefonisch vergaderen

Hieronder vindt u een aantal tips waarmee we u willen helpen om uw conference call zo effectief te laten verlopen! Als u nog vragen heeft, dan kunt u ook altijd terecht bij onze veelgestelde vragen.

Voorbereiding van de call

Zorg dat u uw deelnemers op tijd informeert over het tijdstip van uw conference call, welk inbelnummer zij moeten bellen en wat de pincode is. Om uw deelnemers uit te nodigen hebben wij een handig, gratis, e-mail template voor u opgesteld. Deze is beschikbaar in een Nederlandse en Engelse versie. Ga naar de e-mail template .

Inbellen vanuit het buitenland

Als u inbelt vanuit het buitenland met uw Nederlandse mobiele telefoon, dan kunt u dit alleen doen via ons internationale inbelnummer +44 33 3300 2520. Dit geldt ook voor buitenlandse deelnemers die zich niet in het eigen land bevinden en vanuit het buitenland gaan inbellen. Zij bellen ook het internationale inbelnummer.

Geluidskwaliteit verbeteren

De kwaliteit van een conference call is het beste als de omgevingsgeluiden minimaal zijn. Als er wel omgevingsgeluiden zijn, dan kan de deelnemer zijn telefoon het beste even op "mute" zetten via onze functietoetst #6. Het is ook belangrijk dat deelnemers niet tegelijkertijd praten tijdens de conference call, dit kan ten koste gaan van de geluidskwaliteit.

Handige functietoetsen tijdens de conference call

Tijdens de conference call zijn er gratis functies voor u beschikbaar. Deze functies kunt u instellen via uw telefoon.

#1

Aantal deelnemers aanwezig

#6

Microfoon in- en uitschakelen