ConferenceCall
Start nu een Conference Call
Ontvang uw pincode:

Hoe werkt een conference call

Het aanvragen en regelen van een conference call is binnen 5 minuten gebeurd!

We zijn niet voor niets de eenvoudigste conference call dienst van Nederland. U hoeft bij ons niet te reserveren of annuleringen door te geven. U kunt 24/7 gebruik maken van onze dienst.

Hieronder hebben we de verschillende stappen voor u toegelicht.

  • stap 1: Gratis pincode aanmaken
  • stap 2: Deelnemers uitnodigen
  • stap 3: Inbellen
  • stap 4: Betalen

Gratis pincode aanmaken

Bovenaan de pagina klikt u op de button "Gratis pincode aanvragen". U ontvangt dan uw pincode waarmee u uw conference call kunt houden.

Deelnemers uitnodigen

U stuurt alle deelnemers een uitnodiging met de pincode, datum/tijd en inbelnummer(s). Hiervoor kunt u ons handige, gratis, e-mail template gebruiken. Wij hebben een template voor als u alleen maar nederlandse deelnemers heeft en een template met internationale deelnemers.

Inbelnummers

Het inbelnummer voor Nederland is 0900-1750. Ons inbelnummer kan vanaf zowel vaste als mobiele telefoons gebeld worden en is 24/7 bereikbaar. Als er een of meerdere Nederlandse deelnemers vanuit het buitenland willen inbellen met hun Nederlandse mobiele telefoon, dan communiceert u ons wereldwijde inbelnummer: +44 33 3300 2520. Deze inbelnummers kunnen vanuit elke locatie ter wereld bereikt worden. Buitenlandse deelnemers bellen een van onze internationale inbelnummers. Zij bellen het nummer van het land waarin ze zich bevinden. Een Belgische deelnemer belt bijvoorbeeld 070-246630 en een Duitse deelnemer 01803-127127 (dus geen +31 ervoor want het zijn geen Nederlandse nummers).

Bieden wij in dat land geen inbelnummer aan, dan bellen die deelnemers ons wereldwijde inbelnummer: +44 33 3300 2520.

Betalen

Voor onze conference call dienst betaalt u per minuut, en alleen als u gebruikt maakt van onze dienst. Geen gebruik, geen kosten. Iedere deelnemer betaalt zijn eigen kosten via de eigen telefoonrekening.

Er zijn dus geen maandelijkse kosten of annuleringskosten als een conference call niet plaats vindt.

Snel, veilig en eenvoudig telefonisch vergaderen

Geen contract nodig
Eenvoudig betalen via je telefoonrekening
Wereldwijd inbellen